Tapas, Koldtbord, Buffet...
SOMMERTAPAS
- Chilirøkt ørret med sitronolje, dillmajones og rogn
- Fjellørret med petit pois pure og lodderogn
- Rakfisk på blini med pisket rørosrømme og syltet rødbet
- Spanske Kjøttboller «Albondigas» i tomatsaus (varm)
- Dagens varmrett (varm)
- Landkyllingpastrami med maispure og soltørket tomat
- Roastbeef av Fjellam, syltet rødløk og jalapenoremulade
- Syndinstøgas Potetsalat
- Brød med aioli, smør og rømme
- Norske, gode oster med søtt
Kr 495,-/kuvert (uten dessert)
Dessert: Liten skogsbærterte med vaniljekrem og sesongens bær
Kr 50,- ekstra per kuvert.
AFTERWORK TAPAS
Ønsker du bare noe godt til et glass godt vin eller lignende så anbefales denne pakken!
-Spekemat og kurv
- Norske gode oster med søtt
- Oliven
- Brød
- Aioli-smør-rømme
Kr 295,-/kuvert
Rakfisk-Meny (sesong)
- Røn Gard mild
- Røn Gard lagret
- Røn Gard Vellagret
- Lofoss lagret
- Lofoss vellagret
- Rødbetsalat
- Eggesalat
- Purre-rødløk
- Rømme-smør
- Mandelpotet
- Lefser-flatbrød
Kr 495,-/kuvert
Maten legges opp på engangsfat og hentes på Syndinstøga etter avtale. Maten kan leveres hvis det er kapasitet og mot et fraktgebyr.
Ønsker man maten lagt opp på pene porselenfat så koster det i tillegg kr 45,-/kuvert.
Bestillingen må gjøres seinest 4 dager før henting/levering(men ta gjerne kontakt for å sjekke tidligere frister)
Har du andre ønsker utenom menyen så ikke nøl med å ta kontakt!!
Bestill på email: post@syndinstoga.no eller tlf 906 80 040