Syndinstøga Snarkjøp Dagligvarebutikk

Til vinterferien 2019 åpnet vi stolt vår nye fjellbutikk. Vår dagligvarebutikk er knyttet til den stadig voksende Snarkjøp-kjeden som satser på mindre og unike dagligvarebutikker som ligger på fjell, ved hav og fjord. Med Snarkjøp i ryggen bygger vi opp en dagligvarebutikk som er skreddersydd for hyttefolket og stølsdriften på Syndin . Fjellturister som besøker Syndinstøga finner en butikk som tilbyr med både proviant og råvarer fra lokale produsenter(ost, kjøtt, øl, grønnsaker etc.) 

Vi ønsker også tilby et lite utvalg av sportutstyr utifra sesong til sykkel, ski, fiske...

Varer

Vårt varesortiment formes utifra våre kunders behov og ønsker. Vi har som mål og visjon, om at våre kunder på Syndin, finner det dem trenger av råvarer hos oss og kan foreta sin handel på Syndinstøga.

I vår fjellbutikk har vi et vareutvalg du ellers finner i en nærbutikk - være seg i by eller bygd.

I tillegg selger vi produkter og råvarer fra lokale produsenter og leverandører fra Valdres. Vi arbeider kontinuerlig med prosjektet "kortreist mat".

Matkassen

Send inn din handleliste, så pakker vi varene ferdig for henting når dere skal på hytten. Etter ønske kan vi levere varene helt frem til hyttedøren både med skuter på vinteren eller varebil på sommeren.

Send bestilling på epost til: post@syndinstoga.no